Hoe voeg ik een afstandsbediening toe?

INSTALLATIE

Deze installatie neemt ongeveer 2 minuten tijd in beslag.

• Log in op Mijnsmartalarm.nl en ga naar Instellingen.
  • Klik op Voeg apparaat toe en selecteer de afstandsbediening.
  • Klik op Toevoegen en druk de knop Alarm aan (slot dicht) in van de afstandbediening.
  • Je krijgt de melding dat het apparaat succesvol is toegevoegd en je wordt automatisch doorverwezen naar Aangesloten apparaten. Herhaal deze handeling om de 8 seconde op het moment dat je deze melding niet krijgt.
  • Hier kunt je ook de naam wijzigen van de afstandsbediening, dit doe je door op het potlood te klikken en daar de naam te wijzigen. Let op! Laat Inbraakalarm aangevinkt.
Toevoegen afstandsbediening