Algemene accessoire instellingen

• Inbraakalarm

Bij het selecteren van deze optie kiest u er voor om de betreffende accessoires mee te laten doen aan het alarm circuit.
Dat houdt in dat deze accessoire het hele circuit af kan laten gaan of af kan gaan als een ander accessoire binnen het circuit afgaat.

• Ingeschakeld in thuismodus

Bij het selecteren van deze optie kiest u er voor om de betreffende accessoires mee te laten doen als het alarm in thuismodus staat.
Dat houdt in dat deze accessoire het hele circuit af kan laten gaan of af kan gaan als een ander accessoire binnen het circuit afgaat in de thuis modus.

• Apparaat neemt de inlooptijd in acht

Bij het selecteren van deze optie kiest u er voor om de betreffende accessoire wel of niet de in en uitloop tijd te hanteren.
Als de accessoire de in en uitloop tijd niet hoeft te hanteren, zal het alarm gelijk afgaan als deze accessoire daarvoor in een circuit zit.

• Stil-alarm (geen sirene)

Bij het selecteren van deze optie kiest u er voor om de betreffende accessoire geen sirene te gebruiken bij het afgaan van het alarm.
Het alarm zal in dat geval nog afgaan, alleen zal er geen sirene afgaan als de accessoire met de setting stil-alarm het alarm laat afgaan.

• Ding a dong

Bij het selecteren van deze optie kiest u er voor om de betreffende accessoire , bij detectie, een signaal af te gegeven.