Waarom reageert mijn afstandsbediening niet meer?

Klik je op de een knop van de afstandsbediening en er gebeurd niets?

Er zijn verschillende mogelijkheden waarom dit kan gebeuren:

• De batterij van de afstandsbediening is leeg. Zie je bij het drukken geen rood lampje, vervang dan direct de batterij.
  • Je ziet wel een rood lampje op de afstandsbediening wanneer je het alarmsysteem aanzet. Mogelijkerwijs ben je dan buiten bereik van de basiscentrale.
  • Je ziet wel een rood lampje. Controleer of je afstandsbediening wel zichtbaar is in je mijn.smartalarm.nl