Hoe hard reset ik mijn basiscentrale?

Let op! een harde rest verwijderd uw instellingen, doe dit alleen wanneer de medewerker van SmartAlarm aangeeft dat u dit kunt doen!
  1. Beide kabels eruit
  2. Eenmalig op de rode knop drukken ( deze bevind zich achterop de centrale waar de sticker zit)
  3. Controleer of de ledjes op de voorzijde uit zijn
  4. Aan de onderkant van de centrale zie je een zwart/bruine knop deze moet je ingedrukt houden
  5. Je zet de netwerk kabel erin (onthoud de zwart/bruine knop ingedrukt houden)
  6. Nu de stroom kabel erin (let op de centrale zal kort afgaan vervolgd door een luide piep op het moment dat je deze piep hoort moet je de knop loslaten)
  7. De centrale is nu gereset het zal ongeveer 1-3 min afhankelijk van je modem duren tot dat de centrale online is
  8. Je kunt nu de accessoires toevoegen aan je centrale