Hoe vervang ik de batterij van het bedieningspaneel?

Om de batterij van het Bedieningspaneel te vervangen moeten de volgende stappen worden doorlopen:

1. Verwijder het klepje voor de batterijen van de accessoire (KP-2S).
  2. Verwissel de batterijen met vier nieuwe AAA-alkalinebatterijen.
  3. Doe het klepje er vervolgens weer op.

Opmerkingen:

• Om te voorkomen dat het wachtwoord vergeten wordt, moeten de batterijen binnen 3 minuten worden vervangen.
  • Wanneer je het batterijen klepje eraf haalt zal het sabotagesignaal afgaan. Zorg daarom er eerst voor dat deze functie is uitgeschakeld voordat je de batterij vervangt.