Hoe voer ik een test uit voor mijn bewegingsmelder?

Het is essentieel om een looptest te doen om het detectie gebied te verifiëren.

Dit doe je als volgt:

Let op! Zorg dat je alarmsysteem uit staat anders bestaat de kans dat er een sabotage alarm komt.

1. Open de bewegingsmelder door onderin de schroef te verwijderen.
  2. Verwijder het bovenste gedeelte.
  3. Onderin rechts zit een blauwe knop (dezelfde knop als activeren).
  4. Houd deze drie seconden ingedrukt, de rode lamp blijft nu branden.
  5. Schroef het bovenste gedeelte weer terug op de bewegingsmelder.
  6. Hierna zal de bewegingsmelder 3 minuten op “TEST” mode staan.
  7. Loop naar het detectie gebied in normale snelheid en observeer de LED indicator.

De LED blijft op ON staan, maar switcht naar OFF op het moment dat er beweging wordt gedetecteerd

• Als het detectie patroon niet optimaal is, herplaats de bewegingsmelder dan en doe nog een test.
  • Om de test te stoppen druk je de blauwe knop op de bewegingsmelder voor een seconde in, het rode licht gaat nu uit. Hierdoor moet in eerste instantie weer het bovenste gedeelte verwijderd worden.
  • De bewegingsmelder staat nu in normale modus.