Hoe voeg ik een deur/raam contact toe?

Hieronder wordt uitgelegd hoe een deur/raam contact aan je mijn.smartalarm.nl omgeving toegevoegd kan worden.

1. Log in op mijn.smartalarm.nl.

2. Ga naar de aangesloten apparaten onder instellingen en klik op 'Voeg apparaat toe'.

3. Kies deur/raam contact

4. Plaats het deur/raamcontact en de magneet tegen elkaar aan, om ze vervolgens uit elkaar te halen en wacht totdat het rode licht 3 keer knippert. Nadat het licht 3x heeft geknipperd, haal je het deur/raam contact en de magneet weer uit elkaar. Ook nu knippert het lampje 3 keer. (zoals getoond in onderstaande instructiefilm)

5. Blijf deze handeling herhalen totdat je de melding 'Apparaat succesvol aangesloten' krijgt .

6. Geef het deur/raamcontact vervolgens een duidelijke naam onder 'Aangesloten apparaten', zodat alle apparaten overzichtelijk zijn aangegeven. Bijvoorbeeld 'Deur/raam contact voordeur'.

Voor een correcte werking, plaats je de magneet van het deur/raam contact binnen 1,5 centimeter van het rode lampje.