Hoe voeg ik een glasbreukmelder toe?

SmartAlarm heeft alvast de batterijen en het witte snoer voor je geïnstalleerd. Volg de volgende stappen:
  1. Log in op mijn.smartalarm.nl.
  2. Ga naar aangesloten apparaten onder instellingen en klik op 'Voeg apparaat toe'.
  3. Kies glasbreukmelder.
  4. Pak een paperclip.
  5. Klik op 'Toevoegen' onderaan de pagina.
  6. Op de glasbreukmelder zit een kleine opening naast het lampje. Steek de paperclip in de opening en wacht totdat het lampje snel knippert, verwijder de paperclip dan weer.
  7. Als je de melding 'Apparaat succesvol toegevoegd' krijgt, dan is de glasbreuk melder aangesloten. Herhaal deze stap om de 8 seconden totdat je deze melding krijgt.
  8. Geef de glasbreuk melder vervolgens een duidelijke naam onder 'Aangesloten apparaten', zodat alle apparaten overzichtelijk zijn aangegeven.