Hoe vervang ik de batterij van de Koolstofmonoxidemelder?

Om de batterij van de Koolstofmonoxidemelder (CO-M33) te vervangen moeten de volgende stappen worden doorlopen.

1. Druk op de vergrendeling en duw de voorklep naar beneden om het batterijvak te openen
  2. Verwijder de oude batterijen en gooi ze op de juiste manier weg zoals aanbevolen door de fabrikant van batterijen.
  3. Let bij het plaatsen van de nieuwe batterijen op de polariteitsillustratie onderaan het batterijvak. Indien van toepassing zal het apparaat ongeveer één seconde piepen en alle LED's knipperen gedurende een seconde.
  4. Sluit de voorklep voorzichtig (De voorkant kan niet worden gesloten als alle drie de AA-batterijen niet correct zijn geplaatst).