Hoe voeg ik een koolstofmonoxidemelder toe?

Voeg eerst de bijgeleverde batterijen toe. Volg dan de deze stappen:
  1. Log in op mijn.smartalarm.nl.
  2. Ga naar de aangesloten apparaten onder instellingen en klik op 'Voeg apparaat toe'.
  3. Kies koolstofmonoxidemelder.
  4. Leg de koolstofmonoxidemelder neer, zorg dat bovenkant zichtbaar is.
  5. Klik op 'Toevoegen' onderaan de pagina.
  6. Druk op de knop 'test/mute' en wacht totdat er een hard geluid volgt.
  7. Herhaal dit om de 8 seconde totdat je de melding 'Apparaat succesvol toegevoegd' krijgt.
  8. Geef de koolstofmonoxidemelder vervolgens een duidelijke naam onder 'Aangesloten apparaten', zodat alle apparaten overzichtelijk zijn aangegeven. Bijvoorbeeld 'koolstofmonoxidemelder huiskamer'.