Hoe voeg ik een lekkagemelder toe?

SmartAlarm heeft de batterijen en het witte snoer al voor je geïnstalleerd. Doorloop nu de volgende stappen.
  1. Log in op mijn.smartalarm.nl.
  2. Ga naar aangesloten apparaten onder instellingen en klik op 'Voeg apparaat toe'.
  3. Kies lekkagemelder.
  4. Pak een paperclip.
  5. Klik op 'Toevoegen' onderaan de pagina.
  6. Op de lekkagemelder zit een opening, naast het lampje. Steek de paperclip in de opening totdat het lampje gaat branden, verwijder de paperclip dan weer.
  7. Als je de melding 'Apparaat succesvol toegevoegd' krijgt, dan is de lekkagemelder aangesloten. Herhaal de handeling om de 8 seconden, totdat je deze handeling krijgt.
  8. Geef de lekkagemelder vervolgens een duidelijke naam onder 'Aangesloten apparaten', zodat alle apparaten overzichtelijk zijn aangegeven. Bijvoorbeeld 'lekkagemelder serre'.