Hoe voeg ik een rook- en hittemelder toe?

Voeg eerst de batterijen toe en volg dan onderstaande stappen:
  1. Log in op mijn.smartalarm.nl.
  2. Ga naar aangesloten apparaten onder instellingen en klik op 'Voeg apparaat toe'.
  3. Kies rook- en hittemelder.
  4. Leg de rook- en hittemelder neer, bovenkant boven.
  5. Klik op 'Toevoegen' onderaan de pagina.
  6. Druk op de test knop. Dit is een doorzichtig stukje plastic. Hou deze ingedrukt.
  7. Als je de melding 'Apparaat succesvol toegevoegd' krijgt, dan is de rook- en hittemelder aangesloten. Herhaal deze stap om de 8 seconden, totdat je deze melding krijgt.
  8. Geef de rook- en hittemelder vervolgens een duidelijke naam onder 'Aangesloten apparaten', zodat alle apparaten overzichtelijk zijn aangegeven. Bijvoorbeeld 'rook- en hittemelder woonkamer'.