Hoe voeg ik een een sirene met alarmlicht toe?

Let op: tijdens de aanmeldingsprocedure gaat de sirene en de basis unit een aantal keren af. Schrik hier niet van en zorg dan kleine kinderen en/of huisdieren niet dicht in de buurt zijn.

1. Log in op mijn.smartalarm.nl
  2. Ga naar aangesloten apparaten onder instellingen en klik op 'voeg apparaat toe'.
  3. Kies sirene met alarmlicht
  4. Draai de sirene om, zodat het rode gedeelte onderligt.
  5. Duw de schakelaar in het groene gedeelte op 'On'.
  6. Sluit de sirene met de bijgeleverde oplader aan op een stopcontact.
  7. Klik op 'Stuur signaal' onderaan de pagina.
  8. Binnen 30 seconden hoort je een luide piep die en kunt je de sirene testen.
  9. Test de sirene en klik na de test op 'Ja' als de sirene geluid maakt. Maakt de sirene geen geluid, klik dan op 'Annuleren' en herhaal de vorige stappen.
  10. Je krijgt de melding 'Apparaat succesvol toegevoegd' , op dit moment is de sirene aangesloten.

Let op! De sirene is niet zichtbaar in je systeem. Tip! zet je alarm op testmodus en laat je alarm afgaan, je sirene zal dan ook afgaan!

Let op! voordat je de sirene monteert op zijn definitieve plek is het aan te raden eerst een test te doen of het bereik op die plek voldoende is.