Hoe voeg ik een trillingsmelder toe?

SmartAlarm heeft de batterijen en het witte snoer al geïnstalleerd voor je. Doorloop de volgende stappen:
  1. Log in op mijn.smartalarm.nl.
  2. Ga naar aangesloten apparaten onder instellingen en klik op 'Voeg apparaat toe'.
  3. Kies trillingsmelder.
  4. Pak een paperclip.
  5. Klik op 'Toevoegen' onderaan de pagina.
  6. Op de trillingsmelder zit een kleine opening naast de lamp. Steek de paperclip in de opening en wacht totdat de lamp gaat branden, verwijder de paperclip daarna weer.
  7. Als u de melding 'Apparaat succesvol toegevoegd' krijgt, dan is de trillingsmelder aangesloten. Herhaal deze handeling om de 8 seconden, totdat u deze melding krijgt.
  8. Geef de trillingsmelder vervolgens een duidelijke naam onder 'Aangesloten apparaten', zodat alle apparaten overzichtelijk zijn aangegeven. Bijvoorbeeld 'trillingsmelder brievenbus'.