Monteren camera

Na het toevoegen van de camera zijn er een paar dingen die je dient te overwegen met betrekking tot de monteren of plaatsen van de camera. Deze zijn:

• Je camera heeft een stabiele spanning nodig. Wisselvallige spanning zal op den duur nadelig zijn voor de werking van uw camera. Met belang tot de langdurige gebruik van je camera is het niet te adviseren om je camera aan te sluiten binnen een stroom groep met hoge stroom gebruikers.
  • Mocht je situatie het toelaten adviseren wij om de camera doormiddel van een ethernet kabel aan te sluiten. Dit zorgt er voor dat de camera altijd een directe connectie heeft met je modem en daarmee ook de basiscentrale.
  • Wil je gebruik maken van de wifi om de camera aan te sluiten dan moet je rekening houden met de afstand tot en de obstakels tussen de camera en de modem. Je moet in dat geval zeker zijn dat de gewenste ophang locatie ook de meest optimale locatie is om een stabiele connectie te hanteren voor je camera.
  • Controleer of je camera geschikt is voor de omgeving. Een buiten camera zal het binnen goed doen maar vice versa helaas niet.