Hoe poort-forward ik een KPN router?

1. Open de configuratiepagina van je KPN router. Let op: deze link werkt alleen als je verbonden bent met het netwerk van je router.

2. Klik op instellingen en vervolgens op Poort forwarding - IPv4.

3. Vouw de regel 'Application configuration' uit en scroll vervolgens helemaal naar beneden en klik op 'Maak een nieuwe appnaam'.

4. Vul bij 'Maak een nieuwe appnaam' een passende naam in en klik op 'Toepassen'.

5. Vervolgens opent er een klein venstertje waar je de gegevens moet invullen die je bij voorhand al weet of hebt opgezocht.

6. Vul het protocol in, het protocol is meestal aangegeven in de handleiding of op de configuratiepagina. Weet je niet wat het gebruikte protocol is? Selecteer dan 'Beide'.

7. Vul bij 'Start poort' het poortnummer in. Dit adres heb je al bij de hand.

8. Vul bij 'Eind poort" hetzelfde in als bij 'Start poort'.

9. Vul bij 'Start mapping' en 'End mapping' hetzelfde in als bij 'Start poort'.

10. Klik op 'Toepassen' en scroll omhoog naar Poort forwarding - IPv4.

11. Klik op 'Nieuw item" en kies bij 'Modus' voor IP adres.

12. Selecteer bij 'Appnaam' het appnaam wat u zojuist heeft geconfigureerd.

13. Vul bij 'LAN host' het IP adres van uw camera in. Dit adres heb je ook al bij de hand.

14. Kies bij 'App Groep' voor de optie 'Audio/Video'

15. Klik op 'Toepassen'

16. Je camera is nu gereed voor gebruik.