Hoe poort-forward ik een Linksys router?

1. Open je browser en ga naar de gebruikersinterface van je Linksys router.
  2. Kies in het linkermenu voor 'Beveiliging' (onder 'Routerinstellingen').
  3. In het scherm dat nu verschijnt klik je op het tabblad 'Toepassingen en games'.
  4. Vervolgens klik je op 'Enkele poort doorsturen'.
  5. Onder 'Naam toepassing' vul je een herkenbare naam in, bijvoorbeeld 'ip-camera'.
  6. Onder 'Externe poort' vul je de poort van je applicatie in. Deze heb je al uitgezocht.
  7. Onder 'Interne poort' vul je hetzelfde poortnummer in.
  8. Het 'Protocol' vind je meestal op de configuratiepagina van je apparaat, of in de handleiding. Is het protocol niet te achterhalen? Zet deze instelling dan op 'Beide'.
  9. Onder 'IP-adres apparaat' vul je het ip-adres van je apparaat in. Weet je deze niet, dan kun je die eventueel vinden in het menu 'Netwerktoewijzing' van je router of in de configuratie van het apparaat'.
  10. 'Klik helemaal rechts op 'Opslaan' om het doorsturen van de poort te bevestigen.
  11. Je camera is nu gereed voor gebruik.