Hoe poort-forward ik een Ziggo router?

1. Open de configuratiepagina van je Ziggo router. Let op: deze link werkt alleen als je verbonden bent met het netwerk van je router

2. Selecteer de tab 'Geavanceerd Instellingen'. Deze vind je links-midden de pagina.

3. Klik op 'Beveiliging' en vervolgens op 'Poort-forwarding'.

4. Klik op "Voeg nieuwe regel toe"

5. Het 'Lokale IP' is het adres van je apparaat. Dit adres heb je al bij voorhand opgezocht.

6. Bij 'Externe poort' vul je het poortnummer in. Dit adres heb je ook al bij de hand.

7. Naast 'Lokale poort' vul je hetzelfde nummer in als bij 'Externe poort'.

8. Het protocol is meestal aangegeven in de handleiding of op de configuratiepagina. Weet je niet wat het gebruikte protocol is? Selecteer dan 'Beide'.

9. Kies bij 'Ingeschakeld' voor de optie 'Aan'.

10. Sla de instelling hierna op door op 'Voeg reservering toe' te drukken.

11. Je camera is nu gereed voor gebruik.

Als je niet de optie hebt om op 'Poort-forwarding' te klikken raden wij u aan om contact op te nemen met Ziggo.