Hoe poort-forward ik een TP-Link router?

1. Open de configuratiepagina van je TP-Link router. Let op: deze link werkt alleen als je verbonden bent met het netwerk van je router.
  2. Selecteer de tab 'Geavanceerd'. Deze vind je bovenaan de pagina.
  3. Links in het menu zie je 'NAT Forwarding', druk hierop. Selecteer vervolgens in het menu dat verschijnt de optie 'Virtuele servers'.
  4. Druk op 'Toevoegen' in het scherm rechts van het menu. Er verschijnen een aantal invulvelden.
  5. Vul bij het type service een herkenbare naam in, bijvoorbeeld: 'ip-camera'.
  6. Bij 'Externe poort' vul je het poortnummer in wat je op voorhand opgezocht hebt.
  7. Het 'Intern IP' is het adres van je apparaat. Dit adres heb je ook al bij de hand.
  8. Naast 'Interne poort' vul je hetzelfde nummer in als bij 'Externe poort'.
  9. Het protocol is meestal aangegeven in de handleiding of op de configuratiepagina. Weet je niet wat het gebruikte protocol is? Selecteer dan 'All'.
  10. Laat 'Inschakelen' aangevinkt.
  11. Sla de instelling hierna op door op 'Opslaan' te drukken.
  12. Je camera is nu gereed voor gebruik.