Wat zijn de benodigdheden voor het poort-forwarden?

Na het toevoegen van je camera aan het netwerk en het koppelen met het SmartAlarm hoef je alleen nog een poort-forwarding regel toe te voegen in uw modem om uw camera volledig bruikbaar te maken.

Dit zal toegepast moeten worden op uw modem. Het is dus zaak dat u de inlog gegevens van uw modem bij de hand houdt.

Nodig zal zijn:

• Een router (in de support page 'port-forwarden camera' vindt u het stappenplan gesorteerd per type.
  • Een laptop of desktop die verbonden is met de router.
  • Het apparaat dat je wilt voorzien van een vast ip adres (deze moet ook met de router verbonden zijn).
  • Het ip adres van je apparaat. Dit adres is altijd te achterhalen door op de hoofdpagina van je router bij de verbonden apparaten te kijken.
  • Het poortnummer wat je gaat gebruiken. Deze stel je in op de configuratiepagina van het apparaat dat je op afstand wilt benaderen of je vind deze in de handleiding of website van de fabrikant. Onze camera's worden naar u verzonden met een voor geselecteerde poort van 180. Als u wenst een andere poort te gebruiken dan kan je dat aanpassen in de instellingen van uw camera zelf.