Kan de camera niet worden bereikt door de portal?

Krijg je de melding dat je camera niet te benaderen is?

Reset nooit de camera voor het raadplegen van advies van de klantenservice.
Er zijn verschillende mogelijkheden waarom dit kan gebeuren:

• Je externe IP is gewijzigd. Controleer je IP via watismijnip.nl en pas het zo nodig aan onder de instellingen van je camera.
  • Je interne camera IP is gewijzigd. Controleer via je modem welk IP je camera heeft en pas het zo nodig aan onder de instellingen van je camera. Controleer dan ook of de poortforwarding (ipv4) in je modem de correcte camera IP hanteert.
  • Vind je de camera niet terug in je modem, controleer de voeding en de connectie met je modem. Wij adviseren om ten alle tijden een bedraadde connectie te gebruiken.

Lukt het niet om je camera te vinden neem dan contact op met onze klantenservice.