Hoe koppel ik Homey aan SmartAlarm (en vice versa)?

Integreer jouw SmartAlarm met Homey. Verander de alarm modus via Flows en de Homey-app, reageer op het afgaan van individuele sensoren, en meer.

Deze app is op dit moment nog flink in ontwikkeling. Het kan dus zijn dat er dingen niet helemaal goed gaan. Gelieve bugs en andere problemen te melden bij de klantenservice van SmartAlarm.

• Voeg eerst het Basisstation toe alvorens je de individuele sensoren toevoegt.
  • Het is op dit moment niet mogelijk om meerdere basisstations tegelijk toe te voegen.

Let op: deze app werkt alleen wanneer je reeds gemigreerd bent naar het nieuwe SmartAlarm platform.

Je logt in je homey omgeving in voor de koppeling, selecteer daar SmartAlarm als kanaal en log eenmaal met uw gegevens van het alarmsysteem in.