Hoe koppel ik SmartAlarm aan IFTTT?

Hieronder een stappenplan voor hoe je SmartAlarm kan koppelen met IFTTT:

1. Ga binnen SmartAlarm naar instellingen. Druk vervolgens op 'Activeer IFTTT'. U bent nu op de IFTTT pagina.
  2. Ga helemaal naar onder en druk op de knop 'Activeer de IFTTT Feed'.
  3. Kopieer je persoonlijke IFTTT-feed.
  4. Ga naar IFTTT applicatie (Android of iOS).
  5. Druk op de 'Get More' knop.
  6. Maak vervolgens een nieuwe applet from scratch aan.
  7. Kies bij de 'This' voor een RSS Feed.
  8. Selecteer 'New feed item matches'
  9. Voer als 'Keyword of phrase' een (gedeelte van een) melding in zoals ze in het dashboard in uw SmartAlarm app te zien zijn.
  10. Plak vervolgens je persoonlijke IFTTT feed in de Feed URL.
  11. Gebruik elke 'That'-service om als actie op de trigger te laten voorkomen.

Je hebt nu SmartAlarm met IFTTT gekoppeld en je eerst applet aangemaakt. Herhaal de stappen om meerdere applets aan te maken.